Φυσικά χείλη, φυσικά για φίλημα!

φυσικά χείλη

Με το στόμα μας μιλάμε, γελάμε, τρώμε, σφυρίζουμε, μορφάζουμε, φιλάμε. Είναι, λοιπόν, απολύτως φυσιολογικό τα χείλη, η 'πόρτα' του βασικότερου μέσου έκφρασης που διαθέτουμε, να βρίσκονται συνεχώς στο επίκεντρο της προσοχής και του ενδιαφέροντος του εκάστοτε συνομιλητή μας. Επιπλέον, ιδίως στις γυναίκες τα σαρκώδη χείλη θεωρούνται ελκυστικότερα και είναι αδιαμφισβήτητο σύμβολο θηλυκότητας και ερωτισμού . Είναι, συνεπώς, λογικό η αυξητική χειλέων με Υαλουρονικό οξύ να είναι μια Αισθητική θεραπεία με διαρκώς αυξανόμενη συχνότητα τα τελευταία χρόνια σε όλο το ηλικιακό φάσμα των γυναικών.

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, κυρίαρχος είναι ο μύθος ότι τα 'φτιαχτά' χείλη  φαίνονται πάντα... από χιλιόμετρα και ότι δεν υπάρχει μέση λύση, ένα αποτέλεσμα, δηλαδή, που θ' αφήνει ικανοποιημένη τη γυναίκα χωρίς παράλληλα να είναι κραυγαλέο και υπερβολικό.

Ο μύθος αυτός εύκολα καταρρίπτεται, διότι η ποσότητα Υαλουρονικού που χορηγείται σε κάθε ενδιαφερόμενη είναι απολύτως ελεγχόμενη. Όταν προηγείται ενδελεχής ανατομική ανάλυση των χειλέων σας από τον Πλαστικό Χειρουργό (ή το Δερματολόγο) και επαρκής συζήτηση με την ενδιαφερόμενη σχετικά με τις επιθυμίες της, είναι απολύτως εφικτό να επιτύχουμε επακριβώς το επιθυμητό, φυσικό αποτέλεσμα, αποφεύγοντας τις υπερβολές. Η απόδειξη, στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Στην εικ.1 βλέπετε μια πολύ ήπια παρέμβαση (χρησιμοποιώντας 1/2 σύριγγα υαλουρονικού αντί μιας ολόκληρης) που ενίσχυσε  τον όγκο άνω και κάτω χείλους με τρόπο διακριτικό.

xeilh1prin2

Στις εικ.2 και 3 βλέπουμε μια ελαφρώς δραστικότερη παρέμβαση (2/3 σύριγγας) για να τονώσουμε κυρίως το άνω χείλος.

εικ.2

heili2heili3

εικ.3

2015-05-12 20.28.242015-05-12 20.49.50

Είναι χαρακτηριστικό ότι ορισμένοι άνθρωποι έχουν φαινομενικά καλό όγκο στην πρόσθια όψη τους, αλλά στερούνται ικανοποιητικού περιγράμματος στο προφίλ (εικ.4). Σ' αυτές τις περιπτώσεις μπορούμε να προσθέσουμε όγκο εκεί ακριβώς που χρειάζεται (κυρίως κεντρικό άνω 1/3), καθώς επίσης να τονώσουμε και το περίγραμμα του άνω χείλους (βλ. βέλη εικ.4).

εικ.4

2014-01-15 12.40.24heili3

Όταν οι συνθήκες (ή οι ίδιες οι ασθενείς) το απαιτούν, μπορούμε να γίνουμε ακόμα δραστικότεροι, εγχύοντας μιαν ολόκληρη σύριγγα σε άνω και κάτω χείλος (εικ.5).

εικ.5

2014-04-01 13.02.382015-03-03_132223

Εξάλλου, υπάρχουν και κάποιες 'ειδικές' ενδείξεις χρήσης υαλουρονικού οξέος. Στην εικ.6 βλέπετε πώς ο ήπιος προγναθισμός της ασθενούς ελαχιστοποιήθηκε τεχνητά με την προσθήκη υαλουρονικού στο άνω χείλος (βλ. βέλη εικ.6), με αποτέλεσμα το προέχον (λόγω προγναθισμού) κάτω χείλος να καλυφθεί από το ενισχυμένο, πλέον, άνω.

εικ.6

heili1heili2

Τέλος, τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι είναι οι άντρες που ενδιαφέρονται για αυξητική στα χείλη τους, όπως στην εικ.7, όπου τα (ιδιαιτέρως) στυφά χείλη ενισχύθηκαν σημαντικά με την προσθήκη μιας σύριγγας υαλουρονικού οξεός.

εικ.7

heili14

Τεχνική: Η διαδικασία είναι πολύ απλή και διαρκεί περίπου 15'. Διαμέσου πολύ λεπτής βελόνας χορηγείται υαλουρονικό οξύ στα σημεία όπου επιθυμούμε. Συνήθως απαιτούνται 3-5 νυγμοί (τσιμπήματα) σε κάθε χείλος, τα οποία λόγω του αναισθητικού που υπάρχει στο διάλυμα είναι σχετικά ανώδυνα. Το ήπιο οίδημα που ενδέχεται να έχετε φεύγοντας από το ιατρείο υποχωρεί με τη χρήση παγοκύστεων τις πρώτες ώρες μετά τη θεραπεία και το αποτέλεσμα διαρκεί από 8 εώς 12 μήνες.

Συμπέρασμα: Mε περίπου 3 εκατομμύρια εφαρμογές παγκοσμίως το 2014, το υαλουρονικό οξύ είναι μια απόλυτα ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος ανάκτησης του όγκου όπου το επιθυμούμε. Μια από τις συχνότερες χρήσης του, η αυξητική χειλέων, μπορεί σε έμπειρα χέρια να σας χαρίσει όμορφα, νεανικά και κυρίως φυσικά χείλη.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
euflag